Välkommen att boka Zumbapass!

Här kan du se och boka Zumba-aktiviteter som Juha är huvudarrangör för. För personlig träning, mejla förfrågan till Juha istället och läs mer på pt.takkinen.se. Läs mer om en aktivitet i listan nedan genom att klicka på passnamnet eller boka direkt plats genom att klicka på Boka nu-länken. För att filtrera sidan baserat på passtyp eller ort, se toppmenyn! För en översikt av samtliga Zumbapass och platser där Juha för närvarande instruerar, se zumba.takkinen.se.

Tema Halloween: Zumba® Step i Skäggetorp

Datum:
29 okt., 2020
Starttid:
19:00
Sluttid:
19:55
Pris:
90,00 kr per plats (inkl. moms)
Plats:
Boka plats
Nivå:
Med fokus på lår och rumpa
Lediga platser:
6
Instruktör:

Beskrivning

Zumba Step med Tema Halloween: Steppa upp din träning (till läskiga låtar idag)

Idag är det Tema Halloween på passet! Dansa till latinorytmer med extra spökiga vibbar. Egen utklädsel frivillig men uppskattad.

 

Steppa upp din träning varje torsdag i Skäggetorp, Linköping, med Zumba® Step-dans i Nygårdsskolans idrottshall -- men glöm allt du vet om "step"! Här tar du din kropp till nya höjder med hjälp av upplyftande latinorytmer på det ultimata dansfitnesspartyt! Det är enkla koreografier så att alla kan vara med och med fokus på lår, rumpa och kondition. Inga förkunskaper krävs.

Höstpremiären är den 3 september och sedan träffas vi sammanlagt 15 veckor för dans och step-up. Passet är 55 min. långt.

 

 

Lokal: Nygårdsskolans idrottshall i Skäggetorp centrum i Linköping (se karta nedan).

Priser

Drop-in är p.g.a. Coronakrisen ej möjligt så alla måste boka plats i förväg så att jag har koll på antalet som kommer. Engångspass kostar 90 kr (75 kr för pensionär eller student) eller prova på gratis en gång om du ej har dansat med Juha tidigare. Sedan kan du lösa ett 5-gångersklippkort för antingen 395 kr (79 kr/gång) eller om du är pensionär/student 325 kr (65 kr/gång).

Om du aldrig har dansat Zumba för Juha tidigare så får du prova första gången gratis. Fr.o.m. vecka 44 (den 29 okt.) kan du köpa ett halvterminskort för 450 kr för resterande pass (7 st.) av terminen (64,29 kr/gång) eller 370 kr om du är student/pensionär (52,86 kr/gång). Du får en stepbräda på köpet (värde 199 kr) eller Zumbatröja (värde 170 kr, om du redan har en stepbräda).

När du provar på passet en gång så får du låna en step up-bräda, en s.k. Zumba Rizer. Därefter kan du köpa en egen bräda; den kostar 199 kr och säljs av Juha om du inte redan har en egen. Step up-brädan är speciellt utformad för att vara lätt att bära och ta med sig till passet varje gång.

Om du redan har köpt ett terminskort till ett annat av Juhas pass i bokningssystemet så betalar du endast 300 kr för terminskortet här.

Anmälan och betalning

Betalningssätt: Swish till nr 123 280 68 59 eller kontanter. Det går även bra via (gratis) faktura, Actiway, Wellnet (nyhet) eller med ePassi Min Friskvård; skriv i så fall detta i kommentarsfältet när du anmäler dig. Välkommen till det upphöjda dansfitnesspartyt!


Boka plats: Tema Halloween: Zumba® Step i SkäggetorpPris/st.


Dina uppgifter

Övrigt

Jag godtar Regler och villkor för bokningar. *

* obligatorisk

Kategori

Tilldelade taggar