Välkommen att boka Zumbapass!

Här kan du se och boka Zumba-aktiviteter som Juha är huvudarrangör för. För personlig träning, mejla förfrågan till Juha istället och läs mer på pt.takkinen.se. Läs mer om en aktivitet i listan nedan genom att klicka på passnamnet eller boka direkt plats genom att klicka på Boka nu-länken. För att filtrera sidan baserat på passtyp eller ort, se toppmenyn! För en översikt av samtliga Zumbapass och platser där Juha för närvarande instruerar, se zumba.takkinen.se.

Zumba Gold® kl. 9 i Missionskyrkan

Zumba Gold® kl. 9 i Missionskyrkan

Datum:
3 nov., 2020
Starttid:
09:00
Sluttid:
09:55
Pris:
75,00 kr per plats (inkl. moms)
Plats:
Boka plats
Nivå:
Aktiva äldre och nybörjare på träning
Lediga platser:
2
Instruktör:

Beskrivning

Zumba Gold® med grupp 1 kl. 9.00: Forma leendet när du finner formen

Välkommen till en ny termin med Zumba Gold®-dans med grupp 1 kl. 9.00 på tisdagar i Missionskyrkans motionssal i Linköping! Rör på dig tillsammans med härliga människor till inspirerande rytmer från hela världen. Forma leendet när du finner formen.

Nytt för i höst är att det blir hela 17 (!) tisdagar med Zumba Gold®-dans fr.o.m. den 25 augusti och t.o.m. den 15 december 2020.

Med anledning av coronakrisen är antalet deltagare per klass i höst begränsat till 20 st. Dessutom ska man välja om man vill köpa ett terminskort, ett klippkort för 10 tillfällen eller betala per gång. Om du köper terminskort så har du automatiskt en plats reserverad på passet varje vecka. Om du väljer klippkort eller betala per gång så måste du boka plats varje gång via bokningssystemet på Boka.takkinen.se. Om du får förhinder ska du i båda fallen avboka dig genom att sms:a Juha på tel. 0731-500 393 eller mejla till juha@takkinen.se så snart du kan.

Kom till passet enbart om du är frisk och symptomfri sedan två dagar tillbaka. Kom ombytt, rengör händerna med varmt vatten och tvål innan passet och, under passet, håll avståndet, minst 1,5 meter, och undvik att vidröra ansiktet. I övrigt ska du bara njuta av musiken och våga släppa loss och ha kul i en timme!

Priser

Du kan välja att betala för hela terminen, köpa ett klippkort för 10 ggr eller betala per gång. Terminskortet kostar 825 kr (55 kr/gång, samma pris som förra terminen men du får två pass extra) medan 10-kortet kostar 650 kr (65 kr/gång). Om du vill betala per gång är det 75 kr.

Terminskortet ger dig även 10 % rabatt på ett köp i Zumbas webbshop på Zumba.com (kläder, skor, tillbehör). Om du redan har köpt ett terminskort till ett annat av Juhas pass i bokningssystemet på Boka.funfinn.com så betalar du endast 300 kr för terminskortet här.

Anmälan och betalning

Betalningssätt: Swish till nr 123 280 68 59 eller kontanter. Det går även bra via (gratis) faktura eller plusgiro 69 02 19-1. Skriv i kommentarsfältet när du anmäler dig om du vill ha faktura.

Varmt välkommen till det gyllene dansfitnesspartyt!


Boka plats: Zumba Gold® kl. 9 i MissionskyrkanPris/st.


Dina uppgifter

Övrigt

Jag godtar Regler och villkor för bokningar. *

* obligatorisk

Kategori

Tilldelade taggar