Välkommen att boka Zumbapass!

Här kan du se och boka Zumba-aktiviteter som Juha är huvudarrangör för. För personlig träning, mejla förfrågan till Juha istället och läs mer på pt.takkinen.se. Läs mer om en aktivitet i listan nedan genom att klicka på passnamnet eller boka direkt plats genom att klicka på Boka nu-länken. För att filtrera sidan baserat på passtyp eller ort, se toppmenyn! För en översikt av samtliga Zumbapass och platser där Juha för närvarande instruerar, se zumba.takkinen.se.

Tema Halloween: Zumba Gold® i Hällagården

Tema Halloween: Zumba Gold® i Hällagården

Datum:
28 okt., 2020
Starttid:
17:00
Sluttid:
17:55
Pris:
90,00 kr per termin (inkl. moms)
Plats:
Boka plats
Nivå:
Aktiva äldre och nybörjare på träning
Lediga platser:
3
Instruktör:

Beskrivning

Zumba Gold® med Tema Halloween: Att röra på sig är guld (till läskiga låtar idag)

Idag är det Tema Halloween på passet! Dansa till latinorytmer med extra spökiga vibbar. Egen utklädsel frivillig men uppskattad.

 

Välkommen till härlig Zumba Gold®-dans i Hällagården i Borensberg på onsdagar kl. 17.00 i höst! Att röra på sig är guld -- och roligt tillsammans med härliga människor till inspirerande rytmer från hela världen.

Det blir sammanlagt 15 tillfällen, med uppstart den 2 september och terminsavslutning den 9 december 2020.

Med anledning av coronakrisen är antalet deltagare per klass begränsat till 15 st. Om du köper terminskort så har du automatiskt en plats reserverad på passet varje vecka. Om du väljer klippkort eller betala per gång så måste du boka plats varje gång via bokningssystemet på Boka.takkinen.se. Om du får förhinder ska du i båda fallen avboka dig genom att sms:a Juha på tel. 0731-500 393 eller mejla till juha@takkinen.se så snart du kan.

Kom till passet enbart om du är frisk och symptomfri sedan två dagar tillbaka. Kom ombytt, rengör händerna med varmt vatten och tvål innan passet och, under passet, håll avståndet, minst 1,5 meter, och undvik att vidröra ansiktet. I övrigt ska du bara njuta av musiken och våga släppa loss och ha kul i en timme!

Priser

Om du aldrig har dansat Zumba för Juha tidigare så får du prova första gången gratis. Fr.o.m. vecka 44 (den 28 okt.) kan du köpa ett halvterminskort för 450 kr för resterande pass (7 st.) av terminen (64,29 kr/gång) eller 370 kr om du är student/pensionär (52,86 kr/gång). Du får en Zumbatröja på köpet (värde 170 kr). Om du vill betala per gång är det 90 kr (pensionär/student 75 kr).

Om du har ett helterminskort får du även 10 % rabatt på ett köp i Zumbas webbshop på Zumba.com (kläder, skor, tillbehör). Om du redan har köpt ett terminskort till ett annat av Juhas pass i bokningssystemet på Boka.funfinn.com så betalar du endast 300 kr för terminskortet här (och får samtidigt 15 % rabatt på ett köp i Zumbashoppen).

Anmälan och betalning

Betalningssätt: Swish till nr 123 280 68 59 eller kontanter. Det går även bra via (gratis) faktura, Actiway, Wellnet (nyhet) eller med minFriskvård; skriv i så fall detta i kommentarsfältet när du anmäler dig.

Varmt välkommen till det gyllene dansfitnesspartyt!


Boka plats: Tema Halloween: Zumba Gold® i HällagårdenPris/st.


Dina uppgifter

Övrigt

Jag godtar Regler och villkor för bokningar. *

* obligatorisk

Kategori

Tilldelade taggar