Välkommen att boka Zumbapass!

Här kan du se och boka Zumba-aktiviteter som Juha är huvudarrangör för. För personlig träning, mejla förfrågan till Juha istället och läs mer på pt.takkinen.se. Läs mer om en aktivitet i listan nedan genom att klicka på passnamnet eller boka direkt plats genom att klicka på Boka nu-länken. För att filtrera sidan baserat på passtyp eller ort, se toppmenyn! För en översikt av samtliga Zumbapass och platser där Juha för närvarande instruerar, se zumba.takkinen.se.

Tema Halloween: Virtuellt Zumba Gold®

Tema Halloween: Virtuellt Zumba Gold®

Datum:
30 okt., 2020
Starttid:
16:00
Sluttid:
16:55
Pris:
40,00 kr per plats (inkl. moms)
Plats:
Zoom
Boka plats
Nivå:
Aktiva äldre och nybörjare på träning
Lediga platser:
19
Instruktör:

Beskrivning

Virtuellt Zumba Gold® via Zoom med Tema Halloween idag!

Välkommen till den virtuella världen i Zoom för direktsänd Zumba Gold®-dans!

Idag är det Tema Halloween på passet! Dansa till latinorytmer med extra spökiga vibbar. Egen utklädsel frivillig men uppskattad.

 

Rör på dig i ditt eget tempo och på ditt eget dansgolv tillsammans med härliga människor virtuellt till inspirerande latinorytmer, i lugnare tempo, enkelt att följa och utan hopp. Inga förkunskaper krävs.

Det virtuella Zumba Gold®-passet är anpassat för nybörjare och alla övriga i behov av lägre tempo och rörelser utan hopp. Du får bättre kondition, balans och rörlighet, förutom den härliga gemenskapen via Zoom! Passet är 55min. långt och anpassas efter deltagarna som närvarar.

Direkt efter anmälan får du ett bekräftelsemejl med mer information om Zoom och hur du ansluter dig till passet. Om du inte har fått mejlet (se även i din spamkorg), kontakta Juha på juha@takkinen.se

Pris

Sätt in valfri summa 40, 50 eller 65 kr på Swish 123 280 68 59 senast under dagen för passet. Det går även bra att använda plusgiro 69 02 19-1 eller Actiway/Wellnet.


Boka plats: Tema Halloween: Virtuellt Zumba Gold®Pris/st.

Dina uppgifter

Övrigt

Jag godtar Regler och villkor för bokningar. *

* obligatorisk

Kategori

Tilldelade taggar