Zumba Gold® i Borensberg (utomhus)

Datum:
27 maj., 2021
Starttid:
17:45
Sluttid:
18:35
Pris:
95,00 kr per plats (inkl. moms)
Plats:
Boka plats
Nivå:
Aktiva äldre och nybörjare på träning
Lediga platser:
5
Instruktör:

Beskrivning

Zumba Gold® i Borensberg (utomhus)

Nu börjar sommaren! Välkommen till härlig Zumba Gold®-dans hela sommaren, utomhus i Borensberg, torsdagar kl. 17.45 fr.o.m. den 20 maj och t.o.m. den 19 augusti (med reservation för vädret; se nedan)! Vi håller till på parkeringen vid Hällagården. Passet är för dig som vill ta det lite lugnare på Zumba®-passet och dansa utan hoppsteg i koreografierna.

Att röra på sig är guld -- och roligt tillsammans med härliga människor till inspirerande rytmer från hela världen.

Kom till passet enbart om du är frisk och symptomfri sedan två dagar tillbaka. Klä dig efter väderleken, håll avståndet, minst 1,5 meter, och undvik att vidröra ansiktet. I övrigt ska du bara njuta av musiken och våga släppa loss och ha kul i en timme!

OBS! Vid dåligt väder är passet inställt. Status meddelas via e-post till alla föranmälda senast kl. 16.30 och läggs samtidigt upp på boka.takkinen.se och på Facebooksidan Zumba Fun Finn Juha Takkinen.

Priser

Om du aldrig har dansat Zumba för Juha tidigare så får du prova första gången gratis. Engångspass kostar 95 kr (80 kr för pensionär eller student) eller prova på gratis en gång om du ej har dansat med Juha tidigare. Sedan kan du lösa ett 5-gångersklippkort för antingen 400 kr (80 kr/gång) eller om du är pensionär/student 360 kr (72 kr/gång). Det finns även 8-gångersklippkort för 600 kr (75,00 kr/gång) eller 540 kr för pensionär/student (67,50 kr/gång). Slutligen kan du även välja att köpa Sommarkortet som gäller för samtliga utepass på Boka.funfinn.se med Juha hela sommaren för 1500 kr (1325 kr för student/pensionär). Använd kommentarsfältet vid anmälan för att förtydliga din anmälan om något är oklart.

Anmälan och betalning

Betalningssätt: Swish till nr 123 280 68 59 eller kontanter. Det går även bra via (gratis) faktura, Actiway, Wellnet eller med minFriskvård; skriv i så fall detta i kommentarsfältet när du anmäler dig.

Varmt välkommen till det gyllene dansfitnesspartyt!


Boka plats: Zumba Gold® i Borensberg (utomhus)Pris/st.
Dina uppgifter

Övrigt

Jag godtar Regler och villkor för bokningar. *

* obligatorisk

Kategori

Tilldelade taggar