Välkommen att boka Zumbapass i Linköping med omnejd!

Här kan du se och boka Zumba®-aktiviteter med Juha Takkinen. För personlig träning, mejla förfrågan till Juha istället och läs mer på pt.takkinen.se. Läs mer om en aktivitet i listan nedan genom att klicka på passnamnet eller boka direkt plats genom att klicka på Boka nu-länken. För att filtrera sidan baserat på passtyp eller ort, se toppmenyn eller mata in del av passnamn i sökrutan nedan! För en översikt av samtliga Zumbapass och platser där Juha för närvarande instruerar, se zumba.takkinen.se.

Zumba Gold® i Hällagården

Zumba Gold® i Hällagården

Datum:
8 dec., 2021
Starttid:
17:10
Sluttid:
18:05
Pris:
95,00 kr per plats (ord. pris)
Plats:
Boka plats
Nivå:
Aktiva äldre och nybörjare på träning
Lediga platser:
13
Instruktör:

Beskrivning

Zumba Gold®: Din guldkant på onsdagar

Välkommen till härlig Zumba Gold®-dans i Hällagården i Borensberg på onsdagar kl. 17.10 (ny starttid fr.o.m. 20/10) i höst! Att röra på sig är guld -- och roligt tillsammans med härliga människor till inspirerande rytmer från hela världen.

Det blir sammanlagt 16 tillfällen, med uppstart den 1 september och terminsavslutning den 15 december 2021.

Kom till passet enbart om du är frisk och symptomfri sedan två dagar tillbaka. Kom gärna ombytt, rengör händerna med varmt vatten och tvål innan passet. Inför och under passet, håll avstånd och undvik trängsel. I övrigt ska du bara njuta av musiken och våga släppa loss och ha kul i en timme!

Priser

Engångspass kostar 95 kr (85 kr för pensionär/student). Om du aldrig har dansat Zumba för Juha tidigare så får du prova första gången gratis.

Följande kort finns sedan att köpa:

  • 5-gångerskort 400 kr (80 kr/gång) (360 kr för pensionär/student, 72 kr/gång)
  • 8-gångerskort 600 kr (75 kr/gång) (540 kr för pensionär/student, 67,50 kr/gång)
  • Terminskort 1104 kr (69 kr/gång) eller 994 kr för pensionär/student (62,13 kr/gång).

Klippkortet är opersonligt (undantag om du köper kortet via friskvårdsbidrag). Terminskortet är alltid personligt. Om du köper terminskort så har du automatiskt en plats reserverad på passet varje vecka (kom ihåg att avboka om du inte kan komma någon gång) samt får 10 % rabatt och fraktfritt på ett köp i Zumbas webbshop på Zumba.com (kläder, skor, tillbehör).

Anmälan och betalning

Betalningssätt: Swish till nr 123 280 68 59 eller kontanter. Det går även bra via (gratis) faktura, Actiway, Wellnet (nyhet) eller med minFriskvård; skriv i så fall detta i kommentarsfältet när du anmäler dig.

Varmt välkommen till det gyllene dansfitnesspartyt!


Boka plats: Zumba Gold® i HällagårdenPris/st.Dina uppgifter

Övrigt

Jag godtar Regler och villkor för bokningar. *

* obligatorisk

Kategori

Tilldelade taggar