Välkommen att boka Zumbapass i Linköping med omnejd!

Här kan du se och boka Zumba®-aktiviteter med Juha Takkinen. För personlig träning, mejla förfrågan till Juha istället och läs mer på pt.takkinen.se. Läs mer om en aktivitet i listan nedan genom att klicka på passnamnet eller boka direkt plats genom att klicka på Boka nu-länken. För att filtrera sidan baserat på passtyp eller ort, se toppmenyn eller mata in del av passnamn i sökrutan nedan! För en översikt av samtliga Zumbapass och platser där Juha för närvarande instruerar, se zumba.takkinen.se.

Zumba® Fitness i Motala

Zumba® Fitness i Motala

Datum:
1 dec., 2021
Starttid:
19:30
Sluttid:
20:25
Pris:
95,00 kr per plats (ord. pris)
Plats:
Boka plats
Nivå:
Tempofyllt dansfitnessparty
Lediga platser:
12
Instruktör:

Beskrivning

Premiär: Zumba: Din humörhöjare på onsdagar!

Välkommen att dansa Zumba® i Motala, 16 onsdagar i höst, kl. 19.30 varje vecka i Charlottenborgsskolans idrottssal i Motala!

Fira lilllördagen (vippendan) med positiva vibbar! Glöm bort att du tränar när du dansar till inspirerande latinorytmer (för det är så roligt!). Inga förkunskaper krävs!

Med anledning av coronakrisen, kom till passet enbart om du är frisk och symptomfri sedan två dagar tillbaka. Kom ombytt, rengör händerna med varmt vatten och tvål innan passet. Inför och under passet, håll avstånd och undvik trängsel. I övrigt ska du bara njuta av musiken och våga släppa loss och ha kul i en timme!

Priser

Engångspass kostar 95 kr (85 kr för pensionär eller student). Boka alltid plats via Boka.funfinn.com (undantag: terminskortsägare, se nedan). Prova på gratis en gång om du ej har dansat med Juha tidigare.

Sedan kan du lösa följande kort:

  • 5-gångersklippkort för 400 kr (80 kr/gång) eller om du är pensionär/student 360 kr (72 kr/gång)
  • 8-gångersklippkort för 600 kr (80 kr/gång) eller om du är pensionär/student 540 kr (67,50 kr/gång)
  • Terminskort för 1104 kr (69,00 kr/gång) eller om du är pensionär/student 994 kr (62,13 kr/gång).

Klippkortet är ej personligt (undantag: om du köpt kortet via friskvårdsbidrag). Terminskortet däremot är alltid personligt ger dig garanterad plats på passet, men om ihåg att avboka om du får förhinder. Det ger även 10 % rabatt och fri frakt på ett köp i Zumbas webbshop på Zumba.com (kläder, skor, tillbehör).

Anmälan och betalning

Betalningssätt: Swish till nr 123 280 68 59 eller kontanter. Det går även bra via (gratis) faktura, Actiway, Wellnet (nyhet) eller med ePassi Min Friskvård; skriv i så fall detta i kommentarsfältet när du anmäler dig.

Varmt välkommen till dansfitnesspartyt!


Boka plats: Zumba® Fitness i MotalaPris/st.Dina uppgifter

Övrigt

Jag godtar Regler och villkor för bokningar. *

* obligatorisk

Kategori

Tilldelade taggar