Välkommen att boka Zumbapass i Linköping med omnejd!

Här kan du se och boka Zumba®-aktiviteter med Juha Takkinen. För personlig träning, mejla förfrågan till Juha istället och läs mer på pt.takkinen.se. Läs mer om en aktivitet i listan nedan genom att klicka på passnamnet eller boka direkt plats genom att klicka på Boka nu-länken. För att filtrera sidan baserat på passtyp eller ort, se toppmenyn eller mata in del av passnamn i sökrutan nedan! För en översikt av samtliga Zumbapass och platser där Juha för närvarande instruerar, se zumba.takkinen.se.

Zumba Gold® med fika

Zumba Gold® med fika

Datum:
1 dec., 2021
Starttid:
09:30
Sluttid:
10:15
Pris:
95,00 kr per plats (ord. pris)
Plats:
Boka plats
Nivå:
Aktiva äldre och nybörjare på träning
Lediga platser:
4
Instruktör:

Beskrivning

Zumba Gold® med fika!

Det är guld att röra på sig -- och att få göra det tillsammans med härliga människor till inspirerande rytmer från hela världen. Varmt välkommen till Zumba Gold®-dansen med fika i Linköpings dansstudio, varje vecka, året runt.

Linköpings dansstudio ligger på Snickaregatan 9, precis bredvid restaurangen som ligger på hörnet i korsningen Snickaregatan/Ågatan. OBS! Det finns en ringklocka som du kan använda för att bli insläppt.

Med anledning av coronakrisen kom till passet enbart om du är frisk och symptomfri sedan två dagar tillbaka. Kom ombytt, rengör händerna med varmt vatten och tvål innan passet. Före, under och efter passet, håll avstånd och undvik trängsel. I övrigt ska du bara njuta av musiken och våga släppa loss och ha kul i 45 minuter! Efteråt bjuds du på fika.

Priser

Prova gratis första gången om du aldrig har dansat för Juha tidigare. Drop-in är p.g.a. Coronakrisen ej möjligt så alla måste boka plats i förväg så att jag har koll på antalet som kommer. Engångspass kostar 85 kr för student/pensionär (95 kr ord. pris) eller lös 10-gångerskort för 650 kr (65 kr/gång) för student/pensionär (721 kr ord. pris).

 

Anmälan och betalning

Betalningssätt: Swish till nr 123 280 68 59 eller kontanter. Det går även bra via (gratis) faktura, Actiway, Wellnet (nyhet) eller med ePassi Min Friskvård; skriv i så fall detta i kommentarsfältet när du anmäler dig. Välkommen till latinodanspartyt i dansstudion!


Boka plats: Zumba Gold® med fikaPris/st.


Dina uppgifter

Övrigt

Jag godtar Regler och villkor för bokningar. *

* obligatorisk

Kategori

Tilldelade taggar