Välkommen att boka Zumbapass i Linköping med omnejd!

Här kan du se och boka Zumba®-aktiviteter med Juha Takkinen. För personlig träning, mejla förfrågan till Juha istället och läs mer på pt.takkinen.se. Läs mer om en aktivitet i listan nedan genom att klicka på passnamnet eller boka direkt plats genom att klicka på Boka nu-länken. För att filtrera sidan baserat på passtyp eller ort, se toppmenyn eller mata in del av passnamn i sökrutan nedan! För en översikt av samtliga Zumbapass och platser där Juha för närvarande instruerar, se zumba.takkinen.se.

Zumba Gold® kl. 11 i Equmeniakyrkan

Zumba Gold® kl. 11 i Equmeniakyrkan

Datum:
7 dec., 2021
Starttid:
11:00
Sluttid:
11:55
Pris:
95,00 kr per plats (ord. pris)
Plats:
Boka plats
Nivå:
Aktiva äldre och nybörjare på träning
Lediga platser:
4
Instruktör:

Beskrivning

Zumba Gold® med grupp 2 kl. 11.00: Livfulla latinotisdagar hela hösten 2021!

P.g.a. renovering i Equmeniakyrkans motionssal så blir det Zumba Gold®-dans med grupp 2 i musiksalen istället men fortfarande i Equmeniakyrkan under höstterminen! Musiksalen är en trappa upp till höger och längst bort i korridoren till vänster. Rör på dig tillsammans med härliga människor till inspirerande rytmer från hela världen. Forma leendet när du finner formen.

Det blir sammanlagt 15 tisdagar med Zumba Gold®-dans fr.o.m. den 31 augusti t.o.m. 7 december 2021.

Kom till passet enbart om du är frisk och symptomfri sedan två dagar tillbaka. Kom ombytt, rengör händerna med varmt vatten och tvål innan passet och, under passet, håll avstånd och undvik trängsel (kom gärna ombytt till passet). I övrigt ska du bara njuta av musiken och våga släppa loss och ha kul i 55 minuter!

Priser

Du kan välja att betala för hela terminen, köpa ett klippkort för 10 ggr eller betala per gång (85 kr för student/pensionär, 95 kr ord. pris). Terminskortet kostar 855 kr (57,00 kr/gång) medan 10-kortet kostar 650 kr (65,00 kr/gång). Om du redan har köpt ett terminskort till ett annat av Juhas Zumba Gold®-pass i bokningssystemet på Boka.funfinn.com så betalar du endast 595 kr för terminskortet här (ange detta i kommentaren vid anmälan).

Terminskortet ger dig garanterad plats på passet varje vecka, men kom ihåg att avboka om du får förhinder: sms:a Juha på tel. 0731-500 393 eller mejla till juha@takkinen.se så snart du kan. För klippkort och engångspass så måste du alltid boka en plats via bokningssystemet.

Anmälan och betalning

Betalningssätt: Swish till nr 123 280 68 59 eller kontanter. Det går även bra via (gratis) faktura eller plusgiro 69 02 19-1. Skriv i kommentarsfältet när du anmäler dig om du vill ha faktura.

Varmt välkommen till det gyllene dansfitnesspartyt!


Boka plats: Zumba Gold® kl. 11 i EqumeniakyrkanPris/st.


Dina uppgifter

Övrigt

Jag godtar Regler och villkor för bokningar. *

* obligatorisk

Kategori

Tilldelade taggar