Zumba Gold® med fika

Datum:
30 jun., 2021
Starttid:
09:30
Sluttid:
10:15
Pris:
80,00 kr per plats (inkl. moms)
Plats:
Boka plats
Nivå:
Aktiva äldre och nybörjare på träning
Lediga platser:
2
Instruktör:

Beskrivning

Nypremiär: Zumba Gold® med fika!

Det är guld att röra på sig! Och att få göra det tillsammans med härliga människor till inspirerande rytmer från hela världen. Nu börjar Zumba Gold®-dansen med fika i Linköpings dansstudio igen och vi träffas varje vecka, året runt.

Med anledning av coronakrisen kom till passet enbart om du är frisk och symptomfri sedan två dagar tillbaka. Kom ombytt, rengör händerna med varmt vatten och tvål innan passet. Under passet, håll avstånd minst 1,5 meter (eller 10 kvm per person) och undvik att vidröra ansiktet. I övrigt ska du bara njuta av musiken och våga släppa loss och ha kul i 45 minuter!

Priser

Prova gratis första gången om du aldrig har dansat för Juha tidigare. Drop-in är p.g.a. Coronakrisen ej möjligt så alla måste boka plats i förväg så att jag har koll på antalet som kommer (max 10 pers. inkl. instruktör). Engångspass kostar 80 kr eller lös 10-gångerskort för 650 kr (65 kr/gång).

 

Anmälan och betalning

Betalningssätt: Swish till nr 123 280 68 59 eller kontanter. Det går även bra via (gratis) faktura, Actiway, Wellnet (nyhet) eller med ePassi Min Friskvård; skriv i så fall detta i kommentarsfältet när du anmäler dig. Välkommen till latinodanspartyt i dansstudion!


Boka plats: Zumba Gold® med fikaPris/st.


Dina uppgifter

Övrigt

Jag godtar Regler och villkor för bokningar. *

* obligatorisk

Kategori

Tilldelade taggar