Zumba® Step i Lambohov

Datum:
22 nov., 2022
Starttid:
19:15
Sluttid:
20:10
Pris:
100,00 kr per plats (ord. pris)
Plats:
Boka plats
Nivå:
Med fokus på lår och rumpa
Lediga platser:
6
Instruktör:

Beskrivning

Zumba Step: Ditt glädjekliv på tisdagar!

Steppa upp din träning varje tisdag kl. 19.15 med Zumba® Step-dans! Lokal: Slestadsskolans idrottshall i Lambohov, Linköping, på adress Rättaregatan 120. Uppstart den 6 september och sammanlagt 15 tillfällen t.o.m. den 13 decmeber.

Glöm allt du vet om "step"! Här tar du din kropp till nya höjder med hjälp av upplyftande latinorytmer på det ultimata dansfitnesspartyt! Det är enkla koreografier så att alla kan vara med och med fokus på lår, rumpa och kondition. Inga förkunskaper krävs. Passet är 55 min. långt.

Kom till passet enbart om du är frisk och symptomfri sedan två dagar tillbaka. Kom helst ombytt, rengör händerna med varmt vatten och tvål innan passet och, inför, under och efter passet håll avstånd och undvik trängsel. I övrigt ska du bara njuta av musiken och våga släppa loss och ha kul i en timme!

Entrén till Slestadsskolans idrottshall är från östra sidan av den bortre byggnaden. Parkering finns precis utanför grinden till skolgården. Se bild nedan.

Priser

Engångspriset är 100 kr (90 kr om du är pensionär/student). Boka alltid plats i förväg så att jag har koll på antalet som kommer (undantag: terminskortsägare, se nedan). Prova gratis första gången om du aldrig dansat Zumba® Step med Juha tidigare.

Du kan sedan lösa kort av följande slag:

  • 5-gångerskort för 421 kr (84,20 kr/gång) eller om du är pensionär/student 380 kr (76,00 kr/gång).
  • 8-gångersklippkort för 632 kr (79,00 kr/gång) eller om du är pensionär/student 570 kr (71,25 kr/gång)
  • terminskort för 1032 kr (68,80 kr/gång) eller om du är pensionär/student 930 kr (62,00 kr/gång).

Klippkorten är ej personliga (undantag: om du har köpt 5-kortet via friskvårdsbidrag så är det alltid personligt).

 

Terminskortet är alltid personligt och ger dig automatiskt garanterad plats varje vecka (men kom ihåg att avboka om du ej kan komma). Terminskortet ger dig även 10 % rabatt och fraktfritt på ett köp i Zumbas webbshop på Zumba.com (kläder, skor, tillbehör). Om du redan har köpt ett terminskort till ett annat av Juhas pass i bokningssystemet på Boka.funfinn.com så betalar du endast 795 kr för terminskortet till detta pass. Två terminskort ger dig utökad 15 % rabatt på ett köp i Zumbas webbshop!

 

När du provar på passet gratis en gång så får du låna en step up-bräda, en s.k. Zumba Rizer. Meddela via kommentarsfältet vid anmälan att du behöver låna en bräda och senast kl. 16.30 samma dag! Efter prova på-tillfället behöver du köpa en egen bräda som du tar med dig varje vecka till passet; den kostar 199 kr och säljs av Juha, om du inte redan har en egen. Step up-brädan är speciellt utformad för att vara lätt att bära och ta med sig till och från passet varje gång!

Anmälan och betalning

Betalningssätt: Swish till nr 123 280 68 59 eller kontanter. Det går även bra via (gratis) faktura, Wellnet eller med Epassi; skriv i så fall detta i kommentarsfältet när du anmäler dig. Välkommen till det upphöjda dansfitnesspartyt!


Boka plats: Zumba® Step i LambohovPris/st.Dina uppgifter

Övrigt

Jag godtar Regler och villkor för bokningar. *

* obligatorisk

Kategori

Tilldelade taggar